Sikker dating.


Nettdating har på få år blitt en kjempesuksess og er blitt et helt nytt utgangspunkt for stevnemøter, kjærlighet og bekjentskaper. Den store aktiviteten på datingsidene forteller oss at det her har vært et sosialt behov for å finne et felles sted hvor man kan komme seg ut av ensomheten og bli kjent med andre mennesker og aller helst finne seg en partner.

I takt med datingsidenes store popularitet oppstår det samtidig en liten risiko for å støte på ubehagelige typer på datingsidene. Mennesker som ødelegger mediet for andre, som svindler, bedrar og utnytter andre brukere. Derfor er det noen helt enkle forhåndsregler som det er fornuftig og logisk å forholde seg til.

 

Det første rådet vi vil gi deg er å alltid velge en datingside som du har tillit til. Hvis du velger Senior-Contact kan du være fullstendig sikker på at vi verner om dine og alle de andre brukernes personlige opplysninger.

 

Dating handler ikke om penger

Husk at dating ikke handler om penger, så behold pengene i lommen. Hvis daten din oppfordrer deg eller presser deg til å låne vekk penger eller betale for noe, så er det på tide å bryte kontakten. For du kan være sikker på at det ikke er kjærlighet som utspiller seg. For kjærlighet koster ikke noe - det er til gjengjeld noe man gir med hjertet.

 

Kikk nærmere på daten din

En måte å lære litt om den nye daten er ved å kikke på bilder av vedkommende. Har daten din et bildegalleri, så studer bildene. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære ut av en samling av bilder. Det gir et godt inntrykk av vedkommende. Du kan få et inntrykk av om personen er utadvendt, et familiemenneske, en god venn, livsglad og humoristisk. Har han/hun ikke lagt ut noen bilder, kan du alternativt be vedkommende om å sende noen bilder på mail.

 

Beskytt deg selv

Du skal aldri skrive alle info-opplysningene om deg selv i profilteksten din. Det vil si at du ikke skal skrive ditt fulle navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, CPR-nummer og arbeidsplass - eller andre opplysninger som kan knyttes til deg. Ikke gi ut personlige opplysninger til noen før du stole 100% på vedkommende. En seriøs, fornuftig og troverdig person vil aldri presse deg til å gi ut denne typen opplysninger, for det vil han/hun nemlig heller ikke opplyse om seg selv. Hvis du allikevel blir presset, så la deg ikke overtale - bryt heller kontakten.

 

Fortell om planene dine

I forbindelse med din første date er det en god idé å ha en alliert. Vi anbefaler at du forteller noen du har tillit til om planene dine. Informer om både navnet og telefonnummeret til den person du skal møte. Du kan også opplyse hvor dere skal møtes, for sikkerhetens skyld. Det er absolutt sjeldent at noe går gale, men det kan gi deg trygghet og overskudd til å nyte den kommende daten.

 

Generelt er det en god idé å bruke sin sunne fornuft når man starter med nettdating. Fornuften kan noen ganger ha en tendens til å forsvinne litt i bakgrunnen når man flørter og har sommerfugler i magen.

Ingen


Top 11 liker

Her er listen over de folkene som andre brukere liker best. For å komme på denne listen skal brukere av nettstedet bare besøke din profil og klikke på Liker

senior-contact.no Chat

Åpne chaticon
alle
Loading...
Loading...